Kim Taehyung Birthday Project

 

“Daha fazla kendim olmaya çalışıyorum, insanların onaylamasını veya onaylamamasını umursamadan.”

Kim Taehyung Birthday Project

 



Kendi çıkarlarımıza hizmet etmeleri için yüzyıllar önce evcilleştirdiğimiz kediler ve köpekler, değişen ve sürekli yenilenen modern dünyada sokaklarımızda bizlerle birlikte yaşamaya devam ediyor.

Mahallemizin, sokağımızın sakini olan sevimli dostlarımız, maalesef ki su ve besin ihtiyaçlarını karşılamada çoğu zaman tek başlarına başarılı olamıyor.

Betonarme yapıların arasına hapsettiğimiz şirin dostlarımız, yüzyıllar önce onları evcilleştirdiğimiz için avlanma yeteneklerini de kaybettiklerinden sokaklarda kendilerine yiyecek bir lokma yemek bulamıyor.

Bu yüzden de onları her daim gözetmemiz, mama ve su ihtiyaçlarını düzenli olarak karşılamamız gerekiyor.

Kim Taehyung adına başlattığımız bu doğum günü kampanyasına hepiniz katılın! Kim Taehyung'u ve Sevimli dostlarımızı Bağışımız ile mutlu edelim. 🐶🐱🙏💜💜💜 Patimama sponsorluğunda

Bağış Linki : https://patimama.com/jinhit-tr




Bağışlarınız bu şekilde Kim Taehyung adına olacak unutmayın bu bağış onun adına sadece mail ve telefon numarası size ait olacak. Bapışınızı yaptıktan sonra mutlaka ama mutlaka discord üzerinden bağışınızın Ekran görüntüsünü atmayı unutmayın bu sayede sizin adınızın yazılı olduğu teşekkür belgesi yapıp Discord a atacağız. Ve tag açıldığında bu belgeyi paylaşarak bağıştan haberdar olmalarını sağlayacapız sunucuda korece ve ingilizceleride olduğu için onlarla birlikte atabilirsiniz. UNUTMAYIN MUTLAKA!!!

Yorum Gönder

0 Yorumlar